Gyvos Duonos akimirkos – nuo grūdo iki kepalo

Kepėjas Rupertas grūdų lauke su šviežiu kepalu duonos
Kepėjas barsto miltus ir ruošiasi minkyti raugo tešlą duonai
Kepėjas Rupertas rankomis minko tešlą raugo duonai kepti

Raugo duona kepama pagal senovinę prancūzų receptūrą.

Rankomis minkoma raugo duonos tešla
Focaccia duona kvepianti žolelėmis paruošta pašauti į krosnį.
Kepėjas Rupertas rankomis ruošia natūralios raugintos duonos tešlą su riešutais

Duona kepama malkomis kūrenamoje krosnyje

Kepėjas Rupertas kepa gyvą raugo duoną
Gyva raugo duona kepama tik malkinėje krosnyje
Kepejas kepa raugo duoną ir tepa alyvuogių aliejumi su žolelėmis
Ką tik iškepta Focaccia duona - jos paviršius padengtas traškia kvepianči žolelių ir druskos plutele.
Kmynų raugo duona iškepta pagal senovinę Prancūzų receptūrą.
Gyva duona kepa įvairių rūšių raugo duonas - kepamas tik pagal senovinę Prancūzų receptūrą.

Gyva duona kepa penkių rūšių raugo duonas

Gyva raugo duona - įvairių rūšių kepama tik pagal senovinę Prancūzų receptūrą.
Iškepti duonos kepalai - sudedami atvėsti prieš išvežimą klientams.
Kokia traški auksinė kvepianti raugo duona. Švari sudėtis: tik miltai, druska, raugas ir vanduo ir nieko daugiau!

Pajusk, paragauk, prisijunk prie tikro maisto kelio

Išsirink savo mėgstamiausią duoną!